Samarbetspartners

En elitsatsning är väldigt svårt att genomföra på egen hand. Tack vare mina samarbetspartners får jag det stöd och de förutsättningar jag behöver för att kunna fokusera 100% på min elitsatsning. Klicka på loggorna för att läsa mer om mina samarbetspartners!


Swedbank - Private banking

Som elitidrottare eller artist behöver du kunna fokusera på din karriär till 100 procent. Med Private Banking Pro kan du göra just detta oavsett var du befinner dig i din karriär.

Genom den samlade kompetensen hos våra samarbetspartners behöver du aldrig leta efter hjälp själv. Du behöver bara kontakta din personliga rådgivare så ser han eller hon till att du får den hjälp du behöver – allt anpassat efter dina behov.

Läs mer här 

 

Säkerhetsintegrering AB

Säkerhetsintegrering AB bildades år 2000. I dag är vi 21 anställda och några av oss har arbetat tillsammans i andra företag inom säkerhetsbranschen ända sedan 1985. 

Vi utför projektering, installation, service och underhållpå inbrottslarm, brandindikeringslarm, passerkontrollsystem, porttelefoni, tvättstugebokning samt kamerabevakning.

Vår personal är handplockad med många år i branschen vilket gör att vi kan arbeta dom flesta system och fabrikat som förekommer på marknaden.

Till hemsidan

Exclusive cars

Exclusive Cars är Sveriges största fristående importör av de senaste amerikanska bilmodellerna.

Till hemsidan

 

Under Armour

Our Job is to make all athletes better. Vi på Under Armour har ett mål: att göra alla atleter bättre genom passion, design och vår outtröttliga strävan efter innovation. Vårt team arbetar ständigt på att ta fram världens mest innovativa funktionsplagg. Alla våra produkter är designade med utövaren i fokus för att säkerställa att kvalitet och prestanda aldrig kompromissas. När du använder en Under Armour produkt gör den något för dig, den gör dig bättre.

Till hemsidan

logo_rod_vit_bakgrund (2).jpg

 

Montera

Montera är ett familjeföretag i tredje generationen med gedigen erfarenhet. Vi är vana att ta ansvar. Vi har en hög och snabb service. Vi är flexibla och kompletta med våra rullande servicebilar och egen verkstad i Bredäng. Vi erbjuder servicearbeten inom ett flertal områden: Tak och plåt, Smide med säkerhet, Larm och passage samt Byggservice.

Till hemsidan

 

Huddinge Ais

Huddinge AIS bildades 1955. Men egentligen är föreningens historia längre. Redan 1947 bildades kvartersklubben Pollux som verkade i Fullersta. 1950 bildades en annan förening med namnet IK Apollo. Dessa föreningar slogs samman 1953 under namnet Apollo. När man sedan gick in som medlem i Svenska Friidrottsförbundet 1955 antogs namnet Huddinge AIS.

Till hemsidan