SM-GULD i säsongsdebuten!

Då var säsongsdebuten avklarad, det kunde inte ha gått bättre.
I försöket sprang jag in på 6,70 och det kände hur bra som helst och det fanns mer att ge.
I finalracet gick det också bra, där vann jag på 6,67,  två hundradelar från mitt personrekord inomhus. Bägge tiderna var under kvalgränsen till inomhus-EM (6.74).

 Foto Mikael Wirstedt

Foto Mikael Wirstedt

På söndagen var det dags att springa 200m, den hårda vinterträningen och två 60-meters lopp på lördagen hade tömt min energidepå. Jag tog mig ändå till final och hamnade på en 4:e plats efter målfotogranskning. Men efter en timme ropade speakern upp att man gjort en felbedömning vid granskningen och jag tilldömdes 3:e platsen. Trist för Erik.

Vill passa på att tacka teamet - coach Håkan, Uffe, Mårten, Jessica och Johannes -  samt mina träningskompisar Stefan, Micke och Sunday.

 Med Håkan och Uffe

Med Håkan och Uffe

På lördagskvällen tackade vi av min första tränare i Huddinge AIS, Mikael Wirstedt, då han flyttar till Malmö och MAI. Tack Micke för att du lyckades omvandla mig från fotbollsspelare till sprinter, vi syns på friidrottsarenorna i sommar!

Nu är det bara att ladda om batterierna och fortsätta träningen mot utomhussäsongen.
 

Artiklar om mig efter inomhus-SM:

Friidrott.se efter försöken

Friidrott.se efter finalen

Friidrottaren
 

//Tom